Managing & Coordinating Nursing Care 4th Edition By J.K – Test Bank A+

$35.00
Managing & Coordinating Nursing Care 4th Edition By J.K – Test Bank A+

Managing & Coordinating Nursing Care 4th Edition By J.K – Test Bank A+

$35.00
Managing & Coordinating Nursing Care 4th Edition By J.K – Test Bank A+

Chapter 6

Which of the following questions or statements will help ensure that nursing assistants understand what you expect of them?

A)“Are you ready to begin work now?”
B)“Let me know if I can be of help to you.”
C)“Now, repeat for me what I have just asked you to do.”
D)“Is it clear what I expect you to do?”

2.You are working with a nursing assistant and a licensed practical nurse. Who would be given the responsibility for a sterile dressing change?
A)The nursing assistant
B)The licensed practical nurse
C)Do it yourself
D)It can be done by whoever gets done first

3.Which of the following is true with regard to ethical decision making?
A)Ethical decisions are the responsibility of the physician..
B)Ethical decisions must always involve an ethics committee.
C)There are few ethical situations in which nursing is involved.
D)Ethical decision making cannot be avoided in nursing.

4.As the charge nurse, if you wanted to involve the staff in helping to plan for dinner rotations, you might consider using which one of the following?
A)The Delphi method
B)A task force
C)Majority rule
D)A department memo

5.How does a task force differ from a quality circle?
A)A task force is composed of top management people only.
B)A task force is randomly selected.
C)A task force works in anonymity.
D)A task force adjourns after completion of the task.

6.Which of the following is a reason today’s health care environments more frequently involve groups in the decision-making process?
A)Group decision making is always more effective.
B)Many agencies are using some form of shared governance.
C)Management always provides greater support to decisions made by a group.
D)Group decision making is less expensive.

7.Which of the following is required if the nurse is to make effective decisions consistently?
A)A current knowledge base must be maintained.
B)The team must be composed of persons who are good friends.
C)There must be uniformity in thinking.
D)The nurse must have a baccalaureate degree.

8.What is the first requirement for a group to participate effectively in decision making?
A)The group knows how to work together well.
B)The group has adequate knowledge of the subject or situation.
C)The group has time to make the decision.
D)The group has management support.

9.What resource would be used to make a decision about the appropriate response to a patient leaving without a medical discharge?
A)Safety manual
B)Textbook
C)The literature
D)Policy manual

10.You are the charge nurse on a medical-surgical floor and you are mentoring a new graduate. What examples of situations in nursing that require the ability to make sound decisions can you give to the new grad? (Mark all that apply.)
A)Identifying when you need to call a prescriber
B)Knowing what normal vital signs are
C)Planning discharge teaching
D)Knowing when to call the pharmacy
E)Assessing your patient at the beginning of the shift

11.The means by which an individual is able to accomplish needed tasks through directing the work of others is called ___________________.

12.You are the night charge nurse on an ICU unit. A staff nurse comes to you to tell you that the family of one of her patients is debating over the withdrawal of life support. The nurse shares that she is uncomfortable being a part of this decision. What can you do to help the family with this ethical decision? (Mark all that apply.)
A)Refer the family to the hospital chaplain.
B)Let the house supervisor know of the situation.
C)Facilitate the acquisition of information.
D)Strive to know the patient better.
E)Guide patients and families to work toward and through the decisions they must make.

13.What is something an institution does to provide support for successful delegation by its staff?
A)Provides time for unit meetings where staff can get to know each other better
B)Recruits staff that have generalized training to fill vacancies in a rehab hospital
C)Makes job descriptions broad and general to fit the needs of all areas of the hospital
D)Effectively trains staff

14.What is a major reason nurses fail to release control of activities that they have delegated?
A)They are worried about their own license.
B)They have not had adequate experience delegating.
C)They are concerned that the care will not be given properly.
D)They do not trust the nursing assistant.

15.How does the National Council of State Board of Nursing define unlicensed assistive personnel?
A)Any unlicensed personnel, regardless of title, to whom nursing tasks are delegated
B)Nursing assistants who have completed a 12-week program of study
C)Only individuals hired by the hospital to serve in that capacity
D)Nursing students who are working for pay while attending nursing school

16.What is a decision-making tool commonly used in emergency departments?
A)Procedure manual
B)Patient surveys
C)Algorithms
D)Delphi questionnaire

17.You are the facilitator of a hospital group asked to look at the time it takes to give the first dose of IV antibiotics to patients who are admitted to your facility. You have chosen to use the “six thinking hats” method of problem solving within your group. This method of problem solving is a form of _________________ thinking.

18.Your nursing administrator has asked you to do a self-evaluation before your annual review. One of the items in the self-evaluation is to show an instance where you applied the standards of critical thinking to a problem on your unit. What would you have to show to complete this part of your self-evaluation? (Mark all that apply.)
A)You would have to show clarity in your thinking.
B)You would have to show understanding in your thinking.
C)You would have to show relevance in your thinking.
D)You would have to show that you considered all possible answers in your thinking.
E)You would have to show breadth in your thinking.

19.Your VP of Nursing has asked you to take over a problem unit as the manager. She tells you that she needs someone in the position who thinks analytically. What does being analytical in your thinking mean?
A)You are able to break down issues into their component parts and see the relationships.
B)You are open to different viewpoints.
C)You consider all the different aspects that are important.
D)You are willing to give up long-held positions when evidence demonstrates them to be wrong.

20.Clinical pathways spell out________________, activities to be taken, and short-term outcomes relevant to specific diagnoses along a given timeline.

Answer Key

1.C
2.B
3.D
4.B
5.D
6.B
7.A
8.B
9.D
10.A, C, D
11.Delegation
12.C, D, E
13.D
14.A
15.A
16.C
17.Parallel
18.A, C, E
19.A
20.Interventions

Chapter 7

1.You have received a performance appraisal in which you were criticized for your interactions with patients. You do not believe that this is a fair or accurate appraisal of your performance. What might your first response to your manager be?
A)“I’m a little overwhelmed by the comments you have made. Could I have a little time to think about them before I respond—say, about 2 weeks?”
B)“I do not agree with what you have said. I need time to gather some examples that show a different picture of me.”
C)“This is really not fair because you haven’t spent that much time observing me.”
D)“Tell me which patients complained about my care.”

2.Which of the following is the most appropriate reply when you are complimented for a job well done?
A)“There was nothing to it.”
B)“Thank you. I appreciate your comment.”
C)“I always try to do my best.”
D)“Ah, gee.”

3.As a peer providing evaluation for others, your major focus should be:
A)Making sure your evaluation will be used by the manager
B)Specific behavioral observations of performance
C)Ensuring that all staff receive positive feedback
D)How you will manage the performance appraisal interview

4.You must speak to an employee for repeatedly using a patronizing form of address for residents, such as “Honey,” “Dearie,” or “Granny.” Where is the best place to talk with this employee?
A)Wherever she is the next time you hear her address a resident in that way
B)At the nurses’ station
C)In a private office
D)In the employee lounge

5.What is the most essential attribute of the place an interview is conducted?
A)It should be away from the workplace entirely.
B)It must have a desk and a place for both to write.
C)It must be private.
D)It must be comfortable.

6.The medical unit at the university hospital has trained a small group of raters, and each person rates the employees being evaluated. The ratings are then combined. Why might they be using this approach to evaluation?
A)To delegate work usually done by the supervisor
B)To incorporate another aspect of shared governance
C)To acquaint employees with the evaluation process
D)To avoid rater bias in the evaluation process

7.You receive reports that one of the nursing assistants on your unit is taking supplies to her home. Before speaking with her, what would you want to do?
A)Attempt to observe the behavior
B)Collect anecdotal notes from other employees
C)Report it to your supervisor
D)Search her locker

8.After talking with an employee about your concerns for the way she addresses elderly patients, which of the following would be the best concluding statement?
A)“I am sure I’ll never hear you address patients that way again.”
B)“Make sure I never hear you say that again.”
C)“Now that you know what I want from you, do you think you can do that?”
D)“Please work on changing this behavior and next week I will talk with you about how it is going.”

9.An employee is consistently late for work. You have documented her lateness over a reasonable period of time. What would you do next?
A)Ask personnel to deduct the cost of time missed from her paycheck.
B)Ignore the lateness because everyone has “emergencies.”
C)Notify the employee that you wish to talk with her.
D)Suspend the employee.

10.What is a major purpose for the organization of performance appraisals?
A)To create incentives to work harder
B)To weed out unproductive employees
C)To stop dissent among staff
D)To provide a basis for management decisions about personnel

11.What are the characteristics of good job descriptions? (Mark all that apply.)
A)They are up-to-date.
B)They are clearly written.
C)They are broad in scope to cover added responsibilities.
D)They provide management with room to interpret job responsibilities.
E)They include only those characteristics that are important and necessary for successful performance.

12.Which type of evaluation tool is probably the most widely used in nursing?
A)Narrative or essay
B)Checklist
C)Rating scale
D)Management by objectives

13.As a supervisor a nurse must plan and organize team activities and manage that team effectively. What is a critical characteristic of the supervisory role?
A)Effective communication
B)Flexibility
C)Authoritarianism
D)Giving feedback

14.A senior staff nurse has been selected to act as a coach to a new employee. The staff nurse knows that it is a priority that her behaviors in this role include what? (Mark all that apply.)
A)Listening attentively
B)Having many social interactions
C)Assisting the new nurse to advance his or her career
D)Providing support
E)Providing feedback

15.The new manager is looking for someone in the organization who can guide her and advocate for her when the need presents itself. She knows that she needs more than a coach or preceptor so she looks for a ____________.

16.What is a characteristic of an effective performance evaluation system?
A)It is supported by the unit staff.
B)It is viewed in a negative manner.
C)It weeds out ineffective personnel.
D)It is supported by top administration.

17.The performance appraisal system of the hospital you work in is undergoing changes. The unit manager holds a staff meeting to inform the staff of the upcoming changes. The unit manager knows that the most important information to include in her education session with the staff is what?
A)Who will be doing the evaluations
B)How often the evaluations will be done
C)What criteria they will be evaluated by
D)Who made the decision to change the system

18.There are advantages and disadvantages to all the types of performance evaluations. An advantage to the narrative technique of evaluation is that it provides for an ______________ evaluation of personnel.

19.Most hospitals use a form of progressive discipline when they have problems with a staff member. What is the goal of a progressive disciplinary process?
A)Provide necessary documentation for termination if necessary
B)Provide negative feedback for unacceptable behavior
C)Provide a punitive forum to correct employee faults
D)Provide for an admission of their problem behavior by the employee

20.Supervisors have both positive and negative feelings about performance appraisal evaluations. What is a negative feeling for many supervisors?
A)There is no cost value in the process.
B)The process is too time-consuming.
C)The process makes staff dislike them.
D)The process destroys camaraderie on the unit.

Answer Key

1.A
2.B
3.B
4.C
5.C
6.D
7.A
8.D
9.C
10.D
11.A, B, E
12.C
13.A
14.A, D, E
15.Mentor
16.D
17.C
18.In-depth
19.A
20.B
+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in