Test Bank 3-2-1 Code It! 2020 , 8th Edition Michelle Green A+

$35.00
Test Bank 3-2-1 Code It! 2020 , 8th Edition Michelle Green A+

Test Bank 3-2-1 Code It! 2020 , 8th Edition Michelle Green A+

$35.00
Test Bank 3-2-1 Code It! 2020 , 8th Edition Michelle Green A+

1. A coder acquires a working knowledge of coding systems, coding conventions and guidelines, government regulations, and third-party payer requirements to ensure that documented diagnoses, services, and procedures are coded accurately for __________, research, and statistical purposes.

a.

compliance

b.

continuity of care

c.

quality assurance

d.

reimbursement

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

​Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

2. During internships (or professional practice experiences) at health care facilities, coding students receive __________ training.

a.

continuing education

b.

on-the-job

c.

paid

d.

virtual

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy​

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

3. Which is the person to whom the student reports at the health care facility internship site?

a.

college instructor

b.

department manager

c.

internship supervisor

d.

volunteer coordinator

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

​Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

4. Which is the most likely reason a student would be terminated from the internship site, fails internship course, or suspended and/or expelled from the academic program?

a.

arriving late due to weather conditions

b.

breaching patient confidentiality

c.

contacting the site about an absence

d.

dressing in a business casual style

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

5. Coders also have the opportunity to work at home for employers who partner with an Internet-based organization called a(n) __________, which is a third-party entity that manages and distributes software-based services and solutions to customers using the Internet.

a.

application service provider (ASP)

b.

knowledge process outsourcing (KPO)

c.

third-party logistics (TPL)

d.

wide area network (WAN)

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

6. Which professional is employed by third-party payers to review health-related claims to determine whether the costs are reasonable and medically necessary based on the patient’s diagnosis?

a.

health information technician

b.

insurance specialist

c.

liability underwriter

d.

medical assistant

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

7. Students who join a professional association for a reduced membership fee often receive most of the same benefits as active members. Which is an example of a benefit of joining a professional association?

a.

guaranteed receipt of academic scholarship and grants

b.

opportunity to network with members of the association

c.

placement by the association at an internship facility

d.

waiver provided for certification examination fees

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

8. Which represents an online professional network about a variety of topics and issues?

a.

application service provider

b.

listserv

c.

place-bound conference

d.

wide area network

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

9. Which organizes a medical nomenclature according to similar conditions, diseases, procedures, and services, and contains codes for each?

a.

classification system

b.

data dictionary

c.

hybrid record

d.

medical nomenclature

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

10. Which is a vocabulary of clinical and medical terms used by health care providers to document patient care?

a.

classification system

b.

data dictionary

c.

hybrid record

d.

medical nomenclature

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

11. Which includes numeric and alphanumeric characters that are reported to health plans for health care reimbursement, to external agencies for data collection, and internally for education and research?

a.

codes

b.

dictionary

c.

nomenclature

d.

placeholders

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

12. Coding is the assignment of codes to diagnoses, services, and procedures based on __________.

a.

federal government regulations

b.

health information management

c.

patient record documentation

d.

third-party payer requirements

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

13. Which is used to classify diagnoses in any health care setting?

a.

CPT

b.

HCPCS level II

c.

ICD-10-CM

d.

ICD-10-PCS

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

14. Which is used to classify procedures in an inpatient hospital setting?

a.

CPT

b.

HCPCS level II

c.

ICD-10-CM

d.

ICD-10-PCS

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

15. Which is published by the AMA and used to classify procedures and services in an outpatient setting?

a.

CPT

b.

HCPCS level II

c.

ICD-10-CM

d.

ICD-10-PCS

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

16. Which is managed by CMS and used to classify medical equipment, injectable drugs, transportation services, and other services in an outpatient setting?

a.

CPT

b.

HCPCS level II

c.

ICD-10-CM

d.

ICD-10-PCS

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

17. The Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) is a(n) __________ in the federal Department of Health and Human Services (DHHS).

a.

administrative agency

b.

compliance section

c.

private organization

d.

third-party payer

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

18. Which is an example of a medical nomenclature?

a.

CPT

b.

DSM-5

c.

ICD-10-CM/PCS

d.

SNOMED CT

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

19. The Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996 (HIPAA) is federal legislation that amended the Internal Revenue Code of 1986 to __________.

a.

create privacy and security standards for health information

b.

eliminate standards for electronic health information transactions

c.

limit access to long-term care services and coverage

d.

produce waste, fraud, and abuse in health insurance and health care delivery

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

20. The process of standardizing data by assigning alphanumeric values to text or other information is called __________.

a.

encoding

b.

mapping

c.

potentiating

d.

sequencing

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

21. The HIPAA small code set collects information concerning _____.

a.

actions taken to prevent, diagnose, treat, and manage diseases and injuries

b.

causes of injury, disease, impairment, or other health-related problems

c.

diseases, injuries, impairments, and other health-related problems

d.

race, ethnicity, type of facility, and type of unit

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

22. The HIPAA large code set collects information concerning _____.

a.

actions taken to prevent, diagnose, treat, and manage diseases and injuries

b.

privacy and security standards for health information

c.

race, ethnicity, type of facility, and type of unit

d.

waste, fraud, and abuse in health insurance and health care delivery

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

23. HIPAA requires health plans that do not accept standard code sets to modify their systems to accept all valid codes or to contract with a(n) _____.

a.

electronic data interchange

b.

health care clearinghouse

c.

insurance company

d.

third-party administrator

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

24. Which is an insurance company that establishes a contract to reimburse health care facilities and patients for procedures and services provided?

a.

clearinghouse

b.

health plan

c.

provider

d.

third-party administrator

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

25. Which is an example of a third-party payer?

a.

BlueCross BlueShield

b.

Centers for Medicare and Medicaid Services

c.

Department of Health and Human Services

d.

Workers’ compensation

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

26. Which is an example of another health care professional who performs procedures or provides services to patients?

a.

clearinghouse staff

b.

health information technician

c.

medical assistant

d.

nurse practitioner

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

27. Which is another term for a health plan?

a.

health care clearinghouse

b.

health care provider

c.

third-party administrator

d.

third-party payer

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

28. Adopting HIPAA’s standard code sets has improved data quality and simplified claims submission for health care providers who routinely deal with multiple __________.

a.

clearinghouses

b.

health plans

c.

markets

d.

physicians

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

29. A third-party administrator (TPA) is an entity that __________ and may contract with a health care clearinghouse to standardize data for claims processing.

a.

combats waste, fraud, and abuse in health insurance and health care delivery

b.

improves portability and continuity of health insurance coverage in group/individual markets

c.

processes health care claims and performs related business functions for a health plan

d.

simplifies the administration of health insurance by creating unique identifiers

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

30. The medical coding process requires the __________ of patient record documentation to identify diagnoses, procedures, and services for the purpose of assigning ICD-10-CM, ICD-10-PCS, HCPCS level II, and/or CPT codes.

a.

correction

b.

entry

c.

omission

d.

review

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

31. Professional associations establish a code of ethics to help members understand how to differentiate between “right” and “wrong” and apply that understanding to __________.

a.

credentialing

b.

decision making

c.

documentation

d.

focused review

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

32. Concurrent coding is the review of records and/or use of encounter forms and chargemasters to assign codes __________.

a.

after the patient has been discharged from care

b.

during an inpatient stay or outpatient encounter

c.

following the submission of health insurance claims

d.

that results in continuity of the patient’s health care

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

33. Which is used to record data about office procedures and services provided to patients?

a.

chargemaster

b.

encounter form

c.

insurance claim

d.

uniform bill

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

34. Which contains a computer-generated list of procedures, services, and supplies and corresponding revenue codes along with charges for each?

a.

chargemaster

b.

encounter form

c.

insurance claim

d.

uniform bill

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

35. Coders are prohibited from performing assumption coding, which is the assignment of codes based on assuming, from a review of clinical evidence in the patient’s record, that the patient has certain diagnoses or received certain procedures/services even though the __________.

a.

responsible physician was contacted to confirm diagnoses, procedures, and services

b.

physician query process was not implemented by the health care facility or physician

c.

provider did not specifically document those diagnoses or procedures and services

d.

risk for health care fraud and abuse is assumed by the health care facility or physician

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

36. When coders have questions about documented diagnoses or procedures/services, they use a physician query process to contact the responsible physician to __________.

a.

confirm diagnoses, procedures, and services already documented in the record

b.

eliminate the risk for fraud and abuse even though assumed by the facility or physician

c.

request clarification about documentation and the code(s) to be assigned

d.

document diagnoses, procedures, or services that will increase reimbursement

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

37. Integrating the __________ physician query process with the electronic health record allows physicians to more easily receive and reply to queries, which results in better and timely responses from physicians.

a.

automated

b.

complete

c.

legible

d.

precise

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

38. A physician lists “viral pneumonia” as the final diagnosis. However, the coder notes that laboratory results state “gram-negative bacteria.” There is also documentation of chest pain, fever, and dyspnea due to pneumonia. What should the coder do?

a.

Assign a code to the final diagnosis of viral pneumonia

b.

Code bacterial pneumonia, chest pain, fever, and dyspnea

c.

Query the physician regarding the diagnosis of pneumonia

d.

Report symptom codes for chest pain, fever, and dyspnea

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

39. The purpose of a clinical documentation improvement (CDI) program is to help health care facilities comply with government programs and other initiatives with the goal of improving health care quality. Thus, a CDI specialist initiates concurrent and retrospective reviews of inpatient records to identify __________ provider documentation.

a.

abusive and fraudulent

b.

conflicting, incomplete, or nonspecific

c.

illegible physician queries and

d.

redacted health insurance claims and

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

40. A coding compliance program ensures that the assignment of codes to diagnoses, procedures, and services follows established coding guidelines, and health care organizations write policies and procedures to assist in implementing the coding compliance stages of __________.

a.

detection, correction, prevention, verification, and comparison

b.

portability, continuity, and combating waste, fraud, and abuse

c.

legibility, completeness, clarify, consistency, and precision

d.

unbundling, upcoding, overcoding, jamming, and downcoding

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

41. An effective coding compliance program monitors coding processes for __________.

a.

completeness, reliability, validity, and timeliness

b.

diagnostic/management, therapeutic, and education plans

c.

record formats, whether automated or manual

d.

reporting hospital data for health data collection

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

42. Computer-assisted coding uses software to automatically generate __________ by “reading” transcribed clinical documentation provided by health care practitioners.

a.

data entry

b.

insurance claims

c.

medical codes

d.

validation/audit reviews

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

43. A patient record is the business record for a patient encounter that documents __________.

a.

encounter forms data sent to third-party payers

b.

inaccurate information that cannot be altered

c.

health care services provided to a patient

d.

insurance claims submitted to health care plans

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

44. Demographic data is patient identification information that is collected according to facility policy and includes information such as the __________.

a.

insurance claim submitted

b.

medical codes reported

c.

patient’s date of birth

d.

quality of patient care

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

45. The primary purpose of the record is to provide for __________.

a.

facility medicolegal interests

b.

health care reimbursement

c.

patient continuity of care

d.

quality review studies

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

46. A secondary purpose of the patient record is to __________.

a.

assist in planning patient care

b.

evaluate patient quality of care

c.

provide patient continuity of care

d.

serve as a communication method

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

47. Patient record documentation must be __________.

a.

dated and authenticated by the responsible provider

b.

evaluated prior to patient discharge from the facility

c.

provided to third-party payers for reimbursement

d.

stored using an automated electronic record format

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

48. A teaching hospital is engaged in an approved graduate medical education __________ program in medicine, osteopathy, dentistry, or podiatry.

a.

health care

b.

medicolegal

c.

residency

d.

third-party

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

49. Residents are supervised by a(n) __________ physician during patient care.

a.

admitting

b.

attending

c.

responsible

d.

teaching

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

50. Which type of physician participates in an approved GME program?

a.

attending

b.

emergency

c.

resident

d.

teaching

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

51. A hospitalist is a physician whose practice emphasizes providing care for hospital __________, and they are often internal medicine specialists who handle a patient’s entire admission process.

a.

clinic patients

b.

ED patients

c.

inpatients

d.

outpatients

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

52. For medical necessity purposes, the patient record must support codes submitted for third-party payer reimbursement, and patient diagnoses must __________.

a.

evaluate the quality of patient care received in the health care facility

b.

justify diagnostic and/or therapeutic procedures or services provided

c.

provide clinical evidence for a higher degree of specificity or severity

d.

serve the medicolegal interests of the patient, facility, and providers of care

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

53. Which type of record is paper based?

a.

automated

b.

hybrid

c.

manual

d.

systematized

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

54. Which type of record uses computer technology?

a.

automated

b.

hybrid

c.

manual

d.

systematized

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

55. Patient records that consist of handwritten progress notes and automated laboratory results are an example of __________ records.

a.

automated

b.

hybrid

c.

manual

d.

systematized

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

56. In a source-oriented record, reports are organized according to __________ in labeled sections.

a.

documentation source

b.

health care provider

c.

procedures and services

d.

reimbursement type

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

57. Which is a systematic method of documentation that consists of four components: database, initial plan, problem list, and progress notes?

a.

integrated record

b.

problem-oriented record

c.

sectionalized record

d.

source-oriented record

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

58. Chief complaint, social data, and past medical history are considered part of the problem-oriented record __________.

a.

database

b.

initial plan

c.

problem list

d.

progress note

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

59. The table of contents for the problem-oriented record is called the __________, and it is filed at the beginning of the record and contains a numbered list of the patient’s problems, which helps to index documentation throughout the record.

a.

database

b.

initial plan

c.

problem list

d.

progress note

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

60. The problem-oriented record __________ contains the strategy for managing patient care and any actions taken to investigate the patient’s condition and to treat and educate the patient.

a.

database

b.

initial plan

c.

problem list

d.

progress note

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

61. Which is documented about each problem assigned to the patient, using the SOAP structure of the problem-oriented record?

a.

database

b.

initial plan

c.

problem list

d.

progress note

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

62. To learn more about the patient’s condition and the management of the conditions, review the __________ plans in the problem-oriented record.

a.

diagnostic/management

b.

follow-up

c.

patient education

d.

therapeutic

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

63. To determine how the patient will be informed about conditions for which he or she is being treated, review the __________ plans in the problem-oriented record.

a.

diagnostic/management

b.

follow-up

c.

patient education

d.

therapeutic

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:44 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:44 PM

64. To learn more about specific medications, goals, procedures, therapies, and treatments used to treat the patient, review the __________ plans in the problem-oriented record.

a.

diagnostic/management

b.

follow-up

c.

patient education

d.

therapeutic

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

65. Observations about the patient’s physical findings or lab results would be found in the __________ portion of a problem-oriented SOAP note.

a.

assessment

b.

objective

c.

plan

d.

subjective

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

66. The patient’s statement about how he or she feels would be found in the __________ portion of a problem-oriented SOAP note.

a.

assessment

b.

objective

c.

plan

d.

subjective

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

67. The judgment, opinion, or evaluation made by the health care provider would be found in the __________ portion of a problem-oriented SOAP note.

a.

assessment

b.

objective

c.

plan

d.

subjective

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

68. Diagnostic, therapeutic, and education plans to resolve the problems would be found in the __________ portion of a problem-oriented SOAP note.

a.

assessment

b.

objective

c.

plan

d.

subjective

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

69. The progress notes section of the POR contains a(n) __________ note to summarize the patient’s care, treatment, response to care, and condition on release from the facility.

a.

discharge

b.

emergency

c.

follow-up

d.

transfer

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

70. The progress notes section of the POR contains a(n) __________ note when the patient is relocated to another facility, and it summarizes the reason for admission, current diagnoses and medical information, and reason for relocation.

a.

discharge

b.

emergency

c.

follow-up

d.

transfer

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

71. Integrated record reports are arranged in strict chronological date order (or in reverse date order), which allows for __________, and many facilities integrate only physician and ancillary services progress notes, which require entries to be identified by appropriate authentication.

a.

collection of information by a number of providers at different facilities about a patient

b.

linking of information created at different locations using a unique patient identifier

c.

observation about how the patient responds to treatment based on test results

d.

summarization of patient care, treatment, response to care, condition on discharge

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

72. The electronic health record is a(n) __________.

a.

collection of information by a number of providers at different facilities about a patient

b.

linking of information created at different locations using a unique patient identifier

c.

observation about how the patient responds to treatment based on test results

d.

summarization of patient care, treatment, response to care, and condition on discharge

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

73. The electronic medical record is a(n) __________.

a.

created using vendor software, which also assists in provider decision making

b.

linking of information generated at different locations using a unique patient identifier

c.

observation about how the patient responds to treatment based on test results

d.

practice management software solution for acute and long-term care hospitals

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

74. Document imaging supplements the EHR or EMR by scanning paper records so that they are __________.

a.

converted to an electronic image and saved on storage media

b.

linked using a unique patient identifier assigned by the government

c.

paper-based solutions for facilities that cannot afford automated records

d.

stored on computers at regional health care centers in each state

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

75. Which is used during the document imaging process to create images of patient reports?

a.

index

b.

jukebox

c.

optical disk

d.

scanner

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

76. During the optical disk imaging process, each patient report is __________ with a unique identification number assigned by the facility.

a.

documented

b.

indexed

c.

scanned

d.

tabulated

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

77. Which is performed by health care facilities and providers for the purpose of administrative planning, submitting statistics to state and federal government agencies, and reporting health claims data to third-party payers?

a.

health data collection

b.

provider documentation

c.

reimbursement processing

d.

statistical analysis

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

78. Automated case abstracting software is used by hospitals to __________.

a.

collect data for statistical analysis

b.

generate accounting aging reports

c.

register patients for encounters

d.

schedule patient appointments

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

79. The UB-04 claim is submitted by __________ to health plans for reimbursement purposes.

a.

departments of health

b.

hospitals

c.

physician offices

d.

third-party payers

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

80. The CMS-1500 claim is submitted by __________ to third-party payers for processing.

a.

departments of health

b.

government agencies

c.

physician offices

d.

third-party payers

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

81. Medical management software is used to _____.

a.

automate physician office workflow

b.

collect hospital data for analysis

c.

generate patient satisfaction surveys

d.

process UB-04 outpatient claims

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

Match each statement of purpose with the reference/resource listed below.

a.

Conditions of Participation

b.

CPT Assistant

c.

National Correct Coding Initiative

d.

Outpatient Code Editor

e.

Coding Clinic for HCPCS Level II

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Matching

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

82. ​Medicare regulations (Centers for Medicare and Medicaid Services)

ANSWER:

a

POINTS:

1

83. ​Software used by hospitals to help identify CPT/HCPCS coding errors

ANSWER:

d

POINTS:

1

84. ​Monthly newsletter published by AMA as an official coding resource

ANSWER:

b

POINTS:

1

85. ​Quarterly newsletter published by AHA as an official coding resource

ANSWER:

e

POINTS:

1

86. ​Code edits pairs” that cannot be reported on the same claim for payment

ANSWER:

c

POINTS:

1

Match each illegal coding practice with the correct term listed below.

a.

Downcoding

b.

Jamming

c.

Overcoding

d.

Unbundling

e.

Upcoding

DIFFICULTY:

Difficult

QUESTION TYPE:

Matching

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

87. ​Reporting multiple CPT codes to increase reimbursement when a combination code should be reported

ANSWER:

d

POINTS:

1

88. ​Reporting codes for associated signs and symptoms in addition to an established diagnosis

ANSWER:

c

POINTS:

1

89. ​Routinely assigning lower-level CPT codes as a convenience instead of reviewing documentation and the coding manual to determine the proper code to be reported

ANSWER:

a

POINTS:

1

90. ​Routinely assigning an unspecified ICD-10-CM disease code instead of reviewing the coding manual to select the appropriate code number

ANSWER:

b

POINTS:

1

91. ​Reporting codes that are not supported by documentation in the patient record for the purpose of increasing reimbursement

ANSWER:

e

POINTS:

1

Match each credential with the corresponding credentialing organization listed below.

a.

AAMA

b.

AAPC

c.

AHIMA

d.

AMBA

DIFFICULTY:

Easy

QUESTION TYPE:

Matching

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

92. CCS

ANSWER:

c

POINTS:

1

93. CMA

ANSWER:

a

POINTS:

1

94. CPC

ANSWER:

b

POINTS:

1

95. CMRS

ANSWER:

d

POINTS:

1

Match each description with the type of code set listed below.

a.

large code set

b.

small code set

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Matching

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

96. ​Actions related to disease impairment management, prevention, and treatment

ANSWER:

a

POINTS:

1

97. ​Causes of injury, disease, impairment, or other health-related problems

ANSWER:

a

POINTS:

1

98. ​Diseases, injuries, impairments, other health-related problems and their manifestations

ANSWER:

a

POINTS:

1

99. ​Race, ethnicity, type of facility, and type of unit

ANSWER:

b

POINTS:

1

100. ​Substances, equipment, supplies, or other items

ANSWER:

a

POINTS:

1

101. Which provides normalized names for clinical drugs and links its names to many of the drug vocabularies commonly used in pharmacy management and drug interaction software?

a.

NDC

b.

NLM

c.

NTF-RT

d.

RxNorm

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

102. Which classifies health and health-related domains that describe body functions and structures, activities, and participation and complements ICD-10, looking beyond mortality and disease?

a.

DSM

b.

HIPPS

c.

ICD-O-3

d.

ICF

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

103. Which was implemented in 2001 to classify a tumor according to primary site (topography) and morphology (histology, behavior, and aggression of tumor)?

a.

ICD-9-CM

b.

ICD-10-CM

c.

ICD-10-PCS

d.

ICD-O-3

ANSWER:

d

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

104. Which is published by the American Psychiatric Association and contains diagnostic assessment criteria used as tools to identify psychiatric disorders?

a.

CPT

b.

DSM

c.

HCPCS

d.

ICD

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

105. Which provides a new standardized framework and a unique coding structure for assessing, documenting, and classifying home health and ambulatory care?

a.

Alternative Billing Codes

b.

ambulatory payment classifications

c.

Clinical Care Classification System

d.

diagnosis-related groups

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

106. Which is an electronic database and universal standard that is used to identify medical laboratory observations for the purpose of clinical care and management?

a.

CCC

b.

LOINC

c.

SNOMED

d.

UMLS

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Moderate

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

1/8/2020 3:45 PM

DATE MODIFIED:

1/8/2020 3:45 PM

+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in