Test Bank Communication Research Asking Questions, Finding Answers 5th Edition By Joann Keyton A=

$35.00
Test Bank Communication Research Asking Questions, Finding Answers 5th Edition By Joann Keyton A=

Test Bank Communication Research Asking Questions, Finding Answers 5th Edition By Joann Keyton A=

$35.00
Test Bank Communication Research Asking Questions, Finding Answers 5th Edition By Joann Keyton A=

1) Communication research from the social science perspective

A) is the discovery of answers to questions through the application of scientific and systematic procedures.

B) uses quantitative and qualitative methods.

C) is based on the assumption that research can uncover patterns.

D) is empirical.

E) all of the above.

Answer: E

Accessibility: Keyboard Navigation

2) Communication researchers

A) may use quantitative or qualitative methods.

B) may use research questions or hypotheses.

C) publish their studies in academic journals and scholarly books.

D) collect data for their investigations.

E) all of the above.

Answer: E

Accessibility: Keyboard Navigation

Match the following descriptions with the 12 characteristics of science:

A) Conducting the same or similar study in different settings and with different participants

B) Available to anyone; not proprietary research

C) Expected to occur; researchers use standard procedures and techniques to help minimize it

D) Based on data

E) Extending findings to similar situations or similar people

F) Requirement of researcher to minimize personal bias

G) Necessary to demonstrate that the proposition is true

H) Researchers do not rely on what appears to be obvious

I) Findings from one study lead to more questions for the next study

J) Identifying and capturing the phenomenon

K) Publishing results provides an opportunity for researchers to improve their procedures

L) Can be investigated

3) Replicable

Accessibility: Keyboard Navigation

4) Explore all possible explanations

Accessibility: Keyboard Navigation

5) Heuristic

Accessibility: Keyboard Navigation

6) Possibility of error

Accessibility: Keyboard Navigation

7) Objectivity

Accessibility: Keyboard Navigation

8) Public record

Accessibility: Keyboard Navigation

9) Evidence

Accessibility: Keyboard Navigation

10) Skepticism

Accessibility: Keyboard Navigation

11) Testable

Accessibility: Keyboard Navigation

12) Measurement and observation

Accessibility: Keyboard Navigation

13) Generalizability

Accessibility: Keyboard Navigation

14) Self-correcting

Accessibility: Keyboard Navigation

Answers: 3) A 4) G 5) I 6) C 7) F 8) B 9) D 10) H 11) L 12) J 13) E 14) K

Match the following descriptions with the type of questions researchers investigate:

A) Examine the aesthetic or normative features of communication

B) Provide definitions for phenomena

C) Examine courses of action for their effectiveness

D) Examine if and how two phenomena are related

15) Questions of definition

Accessibility: Keyboard Navigation

16) Questions of relationships

Accessibility: Keyboard Navigation

17) Questions of policy

Accessibility: Keyboard Navigation

18) Questions of value

Accessibility: Keyboard Navigation

Answers: 15) B 16) D 17) C 18) A

19) A theory is a related set of ideas that explains how or why something occurs or happens.

Answer: TRUE

Accessibility: Keyboard Navigation

20) A research question is preferred over a hypothesis if the researcher cannot formulate a tentative proposition after reviewing the existing literature.

Answer: TRUE

Accessibility: Keyboard Navigation

21) The substantive content of the research question or hypothesis drives the selection of the method.

Answer: TRUE

Accessibility: Keyboard Navigation

22) Researchers should rely on the one or two methods they know to answer any and all research questions and hypotheses.

Answer: FALSE

Accessibility: Keyboard Navigation

23) Explain the difference between scholarly research and proprietary research. Give examples in your explanation.

Answer: Answers will vary

Accessibility: Keyboard Navigation

24) Describe and explain the four scientific outcomes, or goals, of communication research.

Answer: Answers will vary

Accessibility: Keyboard Navigation

25) As a student, explain your consumer relationship to research.

Answer: Answers will vary

Accessibility: Keyboard Navigation

+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in