Test Bank Curren's Math for Meds Dosages and Solutions, 11th Edition Anna M. Curren A+

$35.00
Test Bank Curren's Math for Meds Dosages and Solutions, 11th Edition Anna M. Curren A+

Test Bank Curren's Math for Meds Dosages and Solutions, 11th Edition Anna M. Curren A+

$35.00
Test Bank Curren's Math for Meds Dosages and Solutions, 11th Edition Anna M. Curren A+

1. Choose the entry with the greatest value.

a.

3.75

b.

3.07

c.

3.77

d.

3.57

ANSWER:

c

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Relative Value of Decimals

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

2. Choose the entry with the greatest value.

a.

0.11

b.

0.01

c.

0.1

d.

0.011

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Relative Value of Decimals

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

3. Choose the entry with the greatest value.

a.

16.7

b.

1.67

c.

0.167

d.

1.76

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Relative Value of Decimals

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

4. Choose the entry with the greatest value.

a.

7.2

b.

7.36

c.

7.02

d.

7.306

ANSWER:

b

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Relative Value of Decimals

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

5. Choose the entry with the greatest value.

a.

13.1

b.

13.01

c.

1.31

d.

3.13

ANSWER:

a

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Relative Value of Decimals

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

6. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Tablets are labeled 0.2 mg. You must give 0.4 mg.

ANSWER:

2 tabs
2

0.2 mg + 0.2 mg = 0.4 mg
Therefore, 2 tabs are needed.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

7. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Tablets are labeled 1.5 mg. You must give 0.75 mg.

ANSWER:

1/2 tab
0.5
1/2

Because 1.5 mg is greater than 0.75 mg, subtract:
1.5 mg – 0.75 mg = 0.75 mg
1/2 of 1.5 mg is 0.75 mg, so give 1/2 tab.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

8. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Give 5 mg. Tablets are labeled 2.5 mg.

ANSWER:

2 tabs
2

2.5 mg + 2.5 mg = 5 mg
Therefore, give 2 tabs.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

9. Determine how many tablets are needed to give the following dose:

A dosage of 3 mg is ordered. Tablets are labeled 1.5 mg.

ANSWER:

2 tabs
2

1.5 mg + 1.5 mg = 3 mg
Therefore, 2 tabs are needed.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

10. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Tablets are labeled 0.1 mg. You must give 0.2 mg.

ANSWER:

2 tabs
2

0.1 mg + 0.1 mg = 0.2 mg
Therefore, 2 tabs are needed.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

11. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Tablets are labeled 0.25 mg. You must give 0.125 mg.

ANSWER:

1/2 tab
1/2
0.5

Because 0.25 mg is greater than 0.125 mg, subtract:
0.25 mg – 0.125 mg = 0.125 mg
0.125 mg is 1/2 of 0.25 mg; therefore, give 1/2 tab.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

12. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Tablets are labeled 0.4 mg. You must give 0.8 mg.

ANSWER:

2 tabs
2

0.4 mg + 0.4 mg = 0.8 mg
Therefore, 2 tabs are needed.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

13. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Prepare a dose of 2.5 mg using tablets with a strength of 5 mg.

ANSWER:

1/2 tab
1/2
0.5

Because 5 mg is greater than 2.5 mg, subtract:
5 mg – 2.5 mg = 2.5 mg
2.5 mg is 1/2 of 5 mg, so give 1/2 tab.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

14. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

A dose of 2.5 mg is ordered. Tablets labeled 1.25 mg are available.

ANSWER:

2 tabs
2

1.25 mg + 1.25 mg = 2.5 mg
Therefore, 2 tabs are needed.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

15. Determine how many tablets will be needed to give the following dose:

Tablets are labeled 0.6 mg. You must give 0.3 mg.

ANSWER:

1/2 tab
1/2
0.5

Because 0.6 mg is greater than 0.3 mg, subtract:
0.6 mg – 0.3 mg = 0.3 mg
0.3 mg is 1/2 of 0.6 mg, so give 1/2 tab.

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Applying

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

16. Add the decimals manually:

1.03 0.01 = __________

ANSWER:

1.04

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

17. Add the decimals manually:

0.25 + 0.51 = __________

ANSWER:

0.76

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

18. Add the decimals manually:

7.66 + 3.44 = __________

ANSWER:

11.10

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

19. Add the decimals manually:

23.01 + 17.46 = __________

ANSWER:

40.47

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

20. Add the decimals manually:

5.2 + 4.69 = __________

ANSWER:

9.89

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

21. Subtract the decimals manually:

6.41 – 5.09 = __________

ANSWER:

1.32

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

22. Subtract the decimals manually:

1.05 – 0.72 = __________

ANSWER:

0.33

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

23. Subtract the decimals manually:

1.6 – 0.03 = __________

ANSWER:

1.57

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

24. Subtract the decimals manually:

0.7 – 0.35 = __________

ANSWER:

0.35

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM

25. Subtract the decimals manually:

4.75 – 2.19 = __________

ANSWER:

2.56

POINTS:

1

DIFFICULTY:

Understanding

REFERENCES:

Addition and Subtraction of Decimals

QUESTION TYPE:

Subjective Short Answer

HAS VARIABLES:

False

STUDENT ENTRY MODE:

Basic

DATE CREATED:

11/1/2013 3:00 PM

DATE MODIFIED:

11/1/2013 3:00 PM


+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in