Test Bank for Systems Analysis and Design in a Changing World 7th Edition by Satzinger A+

$35.00
Test Bank for Systems Analysis and Design in a Changing World 7th Edition by Satzinger A+

Test Bank for Systems Analysis and Design in a Changing World 7th Edition by Satzinger A+

$35.00
Test Bank for Systems Analysis and Design in a Changing World 7th Edition by Satzinger A+

1. An information system often includes the software, the database, and the related manual processes.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p4

2. Systems analysis is sometimes referred to as “understanding and specification.”​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p4

3. Systems design consists of activities to describe the solution to the problem.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p5

4. Systems development is always a formal activity with a beginning and an end.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p6

5. The SDLC means the Systems Design Life Cycle.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p7

6. Agile Development refers to the flexibility that programmers have in taking on various assignments.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

7. Iterative development is the same as Agile development.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

8. In iterative development the system is grown organically.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

9. The first core process is to plan the project.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

10. In iterative development, an iteration usually lasts about six weeks.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p10

11. The System Vision Document is usually developed before the project actually begins.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p12

12. The project plan is required to get the project approved.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p12

13. A Work Breakdown Structure is the first step in building a project schedule.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p14

14. During analysis activities the project team build two types of diagrams: Use Case diagram and Package diagram.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p17-18

15. The purpose of a workflow diagram is to document the internal steps of a use case.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p19

16. The ovals in a workflow diagram represent tasks.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p19-20

17. The database is designed using information from the class diagram.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p22

18. All the classes in the Design Class Diagram are used to define the database tables.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p24

19. A package diagram is useful to document the various subsystems in a system.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p24-25

20. Usually the final step in a given iteration is to deploy part of the system.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p27

21. One approach to the SDLC can be described using five core processes.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p7

22. An iteration normally only includes three or four of the core processes.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

23. Sometimes the activities within Core Process one are completed before the actual project starts.​

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p11

24. An information system consists of​

a.

​software, database, and manual processes

b.

​software, hardware, and network

c.

​software, hardware, and database

d.

​applications, screens, and database

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p4

25. A person that functions as an architect to plan, capture the vision, and understand the needs for a new system is often called a ____________________.​

a.

​programmer analyst

b.

​software engineer

c.

​systems analyst

d.

​software developer

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p6

26. Those activities that enable a person to describe in the detail the system that solves the need is called __________________.​

a.

​architectural design

b.

​systems design

c.

​systems analysis

d.

​high-level design

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p5

27. SDLC stands for what?​

a.

​Software Design Life Cycle

b.

​Systems Design Life Cycle

c.

​Software Development Life Cycle

d.

​Systems Development Life Cycle

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p7

28. An information system development process that emphasizes flexibility to embrace change is called _____________________.​

a.

​Iterative project planning

b.

​Adaptive development projects

c.

​Iterative development

d.

​Agile development

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

29. When a system is partitioned into pieces, each piece is referred to as a _________________.​

a.

​application

b.

​package

c.

​subsystem

d.

​program

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p12-13

30. Two important goals or steps within Core Process one are ____ and _____.​

a.

​identify the problem;
choose the project manager

b.

​identify the solution objective;
obtain project approval

c.

describe the solution;

obtain project approval

d.

estimate the cost;
identify the iterations

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p12

31. Determine the major subsystems and assigning them to an iteration is done in which Core Process?​

a.

​1

b.

​2

c.

​3

d.

​4

e.

5​

f.

​6

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p12

32. Determining team members and assigning responsibilities is done in which Core Process?​

a.

​1

b.

​2

c.

​3

d.

​4

e.

​5

f.

​6

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p12

33. Two of the primary elements that are included in a Work Breakdown Structure include:​

a.

​subsystem iteration assignments and estimated effort

b.

​sequence of tasks and estimated effort

c.

​list of tasks and assigned resources

d.

​list of tasks and estimated effort

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p14

34. The primary difference between a work breakdown structure and a work sequence draft is that the work sequence draft shows ___________________.​

a.

​the additionally deployment tasks

b.

​the estimated effort of tasks

c.

​the day to day assignments

d.

​the sequence of tasks

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p15

35. The purpose of a use case is to _______.​

a.

​Identify a sequence of steps to process a user function

b.

​Identify a business event that requires system action

c.

​Identify a useful objective for the new system

d.

​Identify a user and describe one user procedure

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p116-17

36. The purpose of a class diagram is to _______.​

a.

​document the hierarchy of class relationships

b.

​document the methods of classes in the new system

c.

​document all of the programming classes

d.

​document the information requirements in the new system

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p117-18

37. The boxes on a class diagram can be thought of as a particular _______.​

a.

​set of relationships

b.

​set of attributes

c.

​set of objects

d.

​set of procedures

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p18

38. The diagram that is most effective in describing the internal steps of a use case is _______.​

a.

​a package diagram

b.

​a workflow diagram

c.

​a use case diagram

d.

​a class diagram

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p19-20

39. Performing in-depth fact finding to understand details is done as part of which Core Process?​

a.

​1

b.

​2

c.

​3

d.

​4

e.

​5

f.

​6

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p18-19

40. In a workflow diagram, the arrows that cross the center line are used to identify what?​

a.

​Relationships between objects

b.

​Actor and use case relationships

c.

​User key strokes

d.

​Screens and Reports

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p20

41. Designing the database schema is included in which Core Process?​

a.

1​

b.

​2

c.

​3

d.

​4

e.

​5

f.

​6

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p21

42. Detailed design is the thought process of how to program each _______.​

a.

​use case

b.

​screen or report

c.

​package

d.

​subsystem

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p23

43. Another name for a workflow diagram is a(n) _______ diagram.​

a.

​use case

b.

​activity

c.

​class

d.

​work sequence

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p19

44. To design the database schema, information from which diagram is the most important?​

a.

​network diagram

b.

​package diagram

c.

​design class diagram

d.

​class diagram

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p22

45. Method signatures are included in which diagram?​

a.

​Activity diagram

b.

​Package diagram

c.

​class diagram

d.

​Design class diagram

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p24

46. A diagram that shows the overall structure of a system as it exists after it is deployed is called what?​

a.

​Software components diagram

b.

​Architectural class diagram

c.

​System and subsystem diagram

d.

​Design class diagram

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p23

47. Programming is included in which Core Process?​

a.

1​

b.

​2

c.

​3

d.

​4

e.

​5

f.

​6

ANSWER:

e

POINTS:

1

REFERENCES:

p25-26

48. Overall functional testing is included in which Core Process?​

a.

1​

b.

​2

c.

​3

d.

​4

e.

​5

f.

​6

ANSWER:

f

POINTS:

1

REFERENCES:

p26

49. What is the purpose of an iteration recap?​

a.

​To ensure the correct deliverable was produced

b.

​To review the project processes

c.

​To give performance reviews to the programmers

d.

​To rework the project schedule

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p27

50. What is the single activity that usually requires the most time during a project?​

a.

​Programming

b.

Acceptance testing​

c.

​Meeting with users

d.

​Design the screens and reports

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p15

51. What is usually the end result of an iteration?​

a.

​A piece of working code

b.

​A project plan

c.

​A set of specifications

d.

​The final system

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

52. Which two answers identify the two middle core processes, i.e. core process 3 and 4? (choose two)​

a.

​Design the components

b.

​Plan and monitor the project

c.

​Build and test the system

d.

​Understand the details of the problem

ANSWER:

a, d

POINTS:

1

REFERENCES:

p7

53. Two of the primary benefits of iterative development include (choose two).​

a.

​early deployment of part of the system

b.

​easier to get user involvement

c.

​project team can adjust the work schedules

d.

​high risk elements done first

ANSWER:

a, d

POINTS:

1

REFERENCES:

p9

54. What are the three parts of a System Vision Document? (choose three)​

a.

​Solution description

b.

​Estimated project costs

c.

​Project timetable or schedule

d.

​Problem description

e.

System capabilities​

f.

​Business benefits

ANSWER:

d, e, f

POINTS:

1

REFERENCES:

p13

55. A work sequence draft provides three benefits to a project. Which of the following are included in those benefits?​

a.

​Assign resources to tasks

b.

​Provide task descriptions

c.

​Measure progress

d.

Add missing tasks​

e.

​Anticipate resource needs

f.

​Schedule user involvement

ANSWER:

c, e

POINTS:

1

REFERENCES:

p16

56. What are the first two models, e.g. diagrams that include the entire system, that are built during the Core Process to discover and understand the details?​

a.

​Workflow diagram

b.

​Work sequence diagram

c.

​Use case diagram

d.

Class diagram​

e.

Package diagram​

f.

​Screen layouts

ANSWER:

c, d

POINTS:

1

REFERENCES:

p17-19

57. Another term that is used to define a computer application is _______________.​

ANSWER:

app

App

POINTS:

2

REFERENCES:

p4

58. Those skills, steps, guides, and tools that support and lead up to the actual programming of the system are referred to as ___________________.​

ANSWER:

SA&D

systems analysis and design

Systems Analysis and Design

POINTS:

2

REFERENCES:

p5-6

59. A planned undertaking that has a beginning and an end and produces some result is called a _________________.​

ANSWER:

project​

POINTS:

2

REFERENCES:

p7

60. What is the term that is used to describe all the activities to build, launch, and maintain an information system?​

ANSWER:

SDLC

Systems Development Life Cycle

Systems development life cycle

systems development life cycle

POINTS:

2

REFERENCES:

p7

61. A development process where the system is grown piece by piece is called ____________.​

ANSWER:

iterative development​

POINTS:

2

REFERENCES:

p8

62. The primary output of Core Process One and which is used to get project approval is called ___________________.​

ANSWER:

System Vision Document

system vision document

POINTS:

2

REFERENCES:

p12

63. A document that identifies and lists all of the tasks to be completed within an iteration is called a ___________________.​

ANSWER:

work breakdown structure

Work Breakdown Structure

POINTS:

2

REFERENCES:

p14

64. A diagram that shows the method signatures in each class is called the _______.​

ANSWER:

design class diagram

DCD

POINTS:

2

REFERENCES:

p24

65. What is the name of the diagram that is often used to show the different layers of the system (view layer, etc.)?​

ANSWER:

Package Diagram

package diagram

POINTS:

2

REFERENCES:

p25

66. What do we call the type of testing that the users perform to ensure that the system meets the business requirements?​

ANSWER:

User acceptance testing

User Acceptance Testing

Acceptance testing

Acceptance Testing

POINTS:

2

REFERENCES:

p26

67. Those activities that enable a person to understand and specify what the new system should accomplish are usually referred to as _________ __________.​

ANSWER:

systems analysis​

POINTS:

1

REFERENCES:

p4

68. Those activities that enable a person to describe in detail how the information systems will actually be implemented are called ______ __________.​

ANSWER:

systems design​

POINTS:

1

REFERENCES:

p5

69. ​_______________ _______________ is the term used to describe an information system development methodology that emphasizes flexibility and rapid response to anticipate new requirements during development.

ANSWER:

Agile development​

POINTS:

1

REFERENCES:

p8

70. List the six core processes.​

ANSWER:

1. Identify the problem

2. Plan and monitor the project

3. Discover and understand the problem (analysis)

4. Design the system components

5. Build, text, and integrate system components

6. Complete system test and deploy the system

POINTS:

5

REFERENCES:

p7

71. List the three components that are included in a System Vision Document.​

ANSWER:

1. Problem description

2. System capabilities

3. Business benefits

POINTS:

5

REFERENCES:

p13

72. List the four steps required to conduct system test or user test.​

ANSWER:

1. Create the test data

2. Conduct the test

3. Document the errors and issues

4. Fix the errors.

POINTS:

5

REFERENCES:

p27

+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in