Test Bank Interviewing Principles and Practices 15th Edition by Charles Stewart A+

$35.00
Test Bank Interviewing Principles and Practices 15th Edition by Charles Stewart A+

Test Bank Interviewing Principles and Practices 15th Edition by Charles Stewart A+

$35.00
Test Bank Interviewing Principles and Practices 15th Edition by Charles Stewart A+

2. What distinguishes an interview from conversation?

3. What does “interactional” mean?

4. How is an interview a collaborative process?

5. Explain why, once an interview begins, the parties involved “cannot not[MPS1] communicate.”

6. Under what circumstances would you become involved in information-giving interviews?

7. Discus the role of asking and answering questions in an interview.

8. Describe a focus group interview and explain why it might be used over other forms of nontraditional interviewing.

9. Why would an organization choose to conduct virtual interviews over other traditional and nontraditional forms of interviewing?

Multiple Choice

10. Which of the following types of interviews is critical and common in health care interviews?

a. Information-giving interviews

b. Appraisal interviews

c. Promotion and placement interviews

d. Counseling interviews

Ans: a

11. Which of the following statements is true about conversations and momentary meetings?

a. They are primarily well structured.

b. They are rarely conducted with a predetermined and serious purpose.

c. They are rarely informal and spontaneous.

d. They are primarily well planned.

Ans: b

12. Interviewing typically involves:

a. persuading.

b. information giving.

c. counseling.

d. All of the answers are correct.

Ans: d

13. The word “interactional” signifies an exchanging of all of the following except:

a. roles.

b. expectations.

c. responsibilities.

d. beliefs.

Ans: b

14. What distinguishes interviews from social conversations?

a. interactions

b. asking and answering questions

c. exchanging information

d. predetermined and serious purpose

Ans: d

15. Interviews share characteristics with:

a. brief interactions.

b. social conversations.

c. small groups.

d. All of the answers are correct.

Ans: d

16. In interviews, the parties share:

a. feelings.

b. beliefs.

c. motives.

d. All of the answers are correct.

Ans: d

17. “Collaborative” means:

a. a mutual creation and sharing of meanings.

b. an interactional communication process.

c. working independently.

d. All of the answers are correct.

Ans: a

18. An interview is:

a. a collaborative process.

b. an interactional communication process.

c. a process with a predetermined and serious purpose.

d. All of the answers are correct.

Ans: d

19. Questions are tools interviewers and interviewees employ for all of the following except:

a. to obtain information.

b. to verify impressions and assumptions.

c. to disclose their own motives.

d. to check the accuracy of messages sent and received.

Ans: c

20. Which of the following is NOT a traditional form of interviewing?

a. selection interviews

b. virtual interviews

c. information-giving interviews

d. information-gathering interviews

Ans: b

21. Which type of interview consists of two parties taking part in orienting, coaching, instructing, and briefing sessions?

a. selection interviews

b. telephone interviews

c. information-giving interviews

d. information-gathering interviews

Ans: d

22. If an interviewee has a personal or professional problem, which of the following types of interviews is most appropriate to address the situation?

a. selection interview

b. persuasion interview

c. counseling interview

d. telephone interview

Ans: c

23. Identify an accurate statement about focus group interviews.

a. They usually require similar but unrelated interviewees.

b. They are the most common form of placement interviews.

c. They involve eight interviewers and one interviewee.

d. They discourage interactions among interviewees.

Ans: a

24. In a _____ interview, the interviewer structures the interview with a carefully crafted set of questions designed to generate interactions among the interviewees.

a. selection interview

b. persuasion interview

c. counseling interview

d. focus group interview

Ans: d

25. Which of the following are disadvantages of telephone interviews?

a. the lack of “presence” of parties

b. the inability to give subtle cues to interviewees about role changes

c. the inability to observe an interviewee’s appearance and gestures

d. All of the answers are correct.

Ans: d

26. Which of the following interviews occurs when one party attempts to alter or reinforce the thinking, feeling, or acting of another party?

a. selection interview

b. persuasion interview

c. counseling interview

d. telephone interview

Ans: b

27. The sales interview is typically an example of a(n) _____.

a. focus group interview

b. persuasion interview

c. counseling interview

d. appraisal interview

Ans: b

28. Which of the following statements is true about an e-mail interview?

a. It makes it difficult to establish rapport with an interviewee.

b. It requires more bandwidth than other forms of multimedia interviews.

c. It is the most interactive form of interview.

d. It provides an interviewer a significant advantage in opening interviews.

Ans: a

29. It is best to use a webinar to conduct:

a. surveys.

b. interviews.

c. assessments.

d. workshops.

Ans: d

30. Identify an accurate statement about performance review.

  1. It is the most common form of focus group interviews.
  2. It requires a minimum of six to eight interviewees and one interviewer.
  3. It was once commonly referred to as an exit interview.
  4. It is used primarily to analyze the skills and abilities of an interviewee.

Ans: d

True or False

31. In a typical interview, there are two distinct parties: an interviewer party and an interviewee party.

a. True

b. False

Ans: a

32. A wink is a nonverbal sign in an interaction.

a. True

b. False

Ans: a

33. An interview requires a degree of planning and structure.

a. True

b. False

Ans: a

34. “Dyadic” means three parties.

a. True

b. False

Ans: b

35. A communicative exchange involving three people cannot be an interview because an interview involves two people.

a. True

b. False

Ans: b

36. An interview is interactive in real time.

a. True

b. False

Ans: a

37. Asking questions is an important aspect of an interview.

a. True

b. False

Ans: a

38. A persuasive interview is always formal.

a. True

b. False

Ans: b

39. Roles of the interviewer and interviewee may switch from moment to moment.

a. True

b. False

Ans: a

40. An Army recruiter meeting with two parents is an interview.

a. True

b. False

Ans: a

41. A student meeting with her doctor and nurse practitioner to determine when she could resume practice with the gymnastics team is NOT an interview.

a. True

b. False

Ans: b

42. Three supervisors discussing the ways in which they might alter performance reviews in the second quarter of the year is an interview.

a. True

b. False

Ans: b

43. A professor asking questions about an assigned case study and its practical applications in computer software design is NOT an interview.

a. True

b. False

Ans: a

44. One of the primary purposes of information-gathering interviews is to transfer facts, data, reports, and opinions from one party to another.

a. True

b. False

Ans: a

+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in