Test Bank Measurement by the Physical Educator Why and How 8th Edition By David Miller

$35.00
Test Bank Measurement by the Physical Educator Why and How 8th Edition By David Miller

Test Bank Measurement by the Physical Educator Why and How 8th Edition By David Miller

$35.00
Test Bank Measurement by the Physical Educator Why and How 8th Edition By David Miller

Test Bank Measurement by the Physical Educator Why and How 8th Edition By David Miller

Measurement by the Physical Educator, 8e (Miller)

Chapter 1 Measurement, Evaluation, Assessment, and Statistics

1) ________ involves the collection, organization, and analysis of numerical data.

A) Measurement

B) Evaluation

C) Assessment

D) Testing

E) Statistics

Answer: E

Accessibility: Keyboard Navigation

2) ________ is the process of assigning a number to a performance or an attribute of a person.

A) Measurement

B) Evaluation

C) Assessment

D) Testing

E) Statistics

Answer: A

Accessibility: Keyboard Navigation

3) The interpretation of test scores is referred to as ________.

A) measurement

B) evaluation

C) assessment

D) testing

E) statistics

Answer: B

Accessibility: Keyboard Navigation

4) The process of using the results of measurement and evaluation to identify performance and behavior problems and to prescribe how the problems may be corrected is referred to as ________.

A) measurement

B) evaluation

C) assessment

D) testing

E) statistics

Answer: C

Accessibility: Keyboard Navigation

5) An instrument or a tool used to make a particular measurement is called a(n) ________.

A) assessor

B) test

C) evaluator

D) measurer

Answer: B

Accessibility: Keyboard Navigation

6) Measurement is usually thought of as ________.

A) quantitative

B) qualitative

C) statistical

D) a synonym for testing

Answer: A

Accessibility: Keyboard Navigation

7) Reasons for measurement, evaluation, and assessment include all of the following except ________.

A) motivation

B) diagnosis

C) classification

D) judgment

Answer: D

Accessibility: Keyboard Navigation

8) Administering a sports skills test to inform individuals of their ability in sports so that they may improve their skills is a form of ________.

A) motivation

B) diagnosis

C) classification

D) prediction

Answer: A

Accessibility: Keyboard Navigation

9) In the context of measurement, evaluation, and assessment by a physical educator, classification helps in:

A) clubbing diverse levels of abilities in one group.

B) increasing the complexity of instructions.

C) creating homogeneous groups.

D) bringing the performance of all individuals to the same level of intensity.

Answer: C

Accessibility: Keyboard Navigation

10) Organizing students into groups of similar skills is an example of ________.

A) motivation

B) classification

C) prediction

D) diagnosis

Answer: B

Accessibility: Keyboard Navigation

11) The most common reason for measurement and assessment is to ________.

A) determine the degree of achievement of program objectives and personal goals

B) determine talent so that the best teams can be assembled

C) determine the degree to which an instructor is able to teach concepts

D) help students easily identify the best athletes

Answer: A

Accessibility: Keyboard Navigation

12) For measurement to be effective, it must be followed by ________.

A) diagnosis

B) prediction

C) analysis

D) evaluation

Answer: D

Accessibility: Keyboard Navigation

13) Which of the following terms is defined as the degree to which a test measures what it claims to measure?

A) Reliability

B) Validity

C) Predictability

D) Accountability

Answer: B

Accessibility: Keyboard Navigation

14) Which of the following terms is defined as the consistency of a test, which implies that the test obtains approximately the same results each time it is administered?

A) Reliability

B) Objectivity

C) Accuracy

D) Usability

Answer: A

Accessibility: Keyboard Navigation

Select the answer from Column II that best matches a term in Column I.

A) interpretation

B) measure, evaluate, identify, prescribe

C) quantitative

D) tool or instrument

E) analysis of numerical data

15) statistics

Accessibility: Keyboard Navigation

16) test

Accessibility: Keyboard Navigation

17) measurement

Accessibility: Keyboard Navigation

18) evaluation

Accessibility: Keyboard Navigation

19) assessment

Accessibility: Keyboard Navigation

Answers: 15) E 16) D 17) C 18) A 19) B

20) Define: statistics

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

21) Define: test

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

22) Define: measurement

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

23) Define: evaluation

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

24) Define: assessment

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

25) Answer As Directed: List and describe the reasons for measurement by a physical educator.

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

26) Answer As Directed: State why the ability to use statistics is important to a physical educator.

Answer: Answers will vary.

Accessibility: Keyboard Navigation

+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in