Test Bank Technology for Success, 1st Edition Jennifer T. Campbell A+

$35.00
Test Bank Technology for Success, 1st Edition Jennifer T. Campbell A+

Test Bank Technology for Success, 1st Edition Jennifer T. Campbell A+

$35.00
Test Bank Technology for Success, 1st Edition Jennifer T. Campbell A+

__ means having a current knowledge and understanding of computers, mobile devices, the web, and related technologies.

a.

Digital divide

b.

Artificial intelligence

c.

Digital literacy

d.

Smart computing

ANSWER:

c

RATIONALE:

Digital literacy (also called computer literacy) involves having a current knowledge and understanding of computers, mobile devices, the web, and related technologies.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-2

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

4621 - Outline the history of computers.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Remember

DATE CREATED:

8/20/2019 4:50 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:48 AM

2. What was significant about the introduction of the microprocessor in the 1970s?

a.

It had more capacity than other forms of memory.

b.

It could store data separate from the computer.

c.

It allowed computers to communicate directly with each other.

d.

It was faster, smaller, and less expensive than integrated circuits.

ANSWER:

d

RATIONALE:

Microprocessors were even faster, smaller, and less expensive than integrated circuits.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-2

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

4621 - Outline the history of computers.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Understand

DATE CREATED:

8/20/2019 9:15 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:49 AM

3. The Apple II is an example of what type of device?

a.

A first-generation computer

b.

A microprocessor

c.

A computer designed for personal use

d.

A smart device on the Internet of Things

ANSWER:

c

RATIONALE:

In the 1970s and 1980s, computers meant for personal use started to gain popularity. In 1978, Steve Jobs and Steve Wozniak of Apple Computer Corporation introduced the Apple II.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-3

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

4621 - Outline the history of computers.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Understand

DATE CREATED:

8/20/2019 10:13 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:50 AM

4. How can you control an IoT-connected smart device?

a.

A game controller

b.

An associated app

c.

A transistor

d.

A connected keyboard and mouse

ANSWER:

b

RATIONALE:

Smart devices often have associated apps to control and interact with them.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-3

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

5129 - Use the Internet of things in daily life.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Remember

DATE CREATED:

8/20/2019 10:42 AM

DATE MODIFIED:

8/20/2019 10:47 AM

5. Which of the following communications technologies are used for IoT communications?

a.

Bluetooth

b.

NFC

c.

RFID

d.

All of these

ANSWER:

d

RATIONALE:

The basic premise of IoT is that objects can be tagged, tracked, and monitored through a local network or across the Internet. Communication technologies such as Bluetooth, RFID tags, near-field communications (NFC), and sensors have become readily available, smaller, and less expensive.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-3

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

4682 - Define the Internet of Things.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Remember

DATE CREATED:

8/20/2019 10:48 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:51 AM

6. Kevin is a hotel manager and has noticed long lines of impatient customers at the front desk. What IoT technology can Kevin use to help solve this problem?

a.

ATMs

b.

Webcams

c.

Kiosks

d.

Sensors

ANSWER:

c

RATIONALE:

A kiosk is a freestanding booth usually placed in a public area that can contain a display device used to show information to the public or event attendees. Kiosks enable self-service transactions in hotels and airports, for example, to enable users to check in for a flight or room.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-4

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

4893 - Describe uses for the Internet of Things.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/20/2019 10:57 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:51 AM

7. Teagan is fixing a leak under the sink and asks her phone to display a video about making the repair. What technology is Teagan using to complete her plumbing task?

a.

XY

b.

AI

c.

IoT

d.

NFC

ANSWER:

b

RATIONALE:

Artificial intelligence (AI) is the technological use of logic and prior experience to simulate human intelligence. AI has a variety of capabilities, such as speech recognition, virtual reality, logical reasoning, and creative responses.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-6

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

4732 - Define artificial intelligence.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/20/2019 11:01 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:51 AM

8. Kira works for a software company that currently plans to purchase iPad tablets for every child in a nearby rural school’s fourth grade classes. The students will be allowed to take their iPads home so their parents can also get some exposure to the technology. Kira is concerned, however, that buying iPads might further widen the digital divide. What key factor might reduce the positive impact this plan could have for making technology more accessible to these families?

a.

The school might put passwords on all the iPads.

b.

iPads aren’t powerful enough devices.

c.

Many rural families don’t have Internet access at home.

d.

Businesses in the area prefer kids learn how to use computers instead of tablets.

ANSWER:

c

RATIONALE:

The digital divide is the gap between those who have access to technology and its resources and information, especially on the Internet, and those who do not. Socioeconomic and demographic factors contribute to the digital divide, which can impact individuals, households, businesses, or geographic areas.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-7

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.1 - Explain the evolution of society’s reliance on technology.

CORPORATE STANDARDS:

5148 - Describe the digital divide.

TOPICS:

Technology in Society

KEYWORDS:

Bloom's: Analyze/Evaluate

DATE CREATED:

8/20/2019 11:07 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:52 AM

9. Technology in daily life can increase productivity, convenience, safety, and security. Which of the following uses of technology is most often used to address security concerns?

a.

A smart car that manages speed

b.

A navigation app with current traffic information

c.

A virtual assistant using voice recognition

d.

A doorbell with a motion-detection camera

ANSWER:

d

RATIONALE:

Some of the ways you might interact with AI on a daily basis include…security, such as using your fingerprint to access your phone, or facial recognition and motion-detection cameras that alert you to unusual or unauthorized visitors.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-7

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.2 - Develop personal uses for technology to help with productivity, learning, and future career growth.

CORPORATE STANDARDS:

5074 - Use AI software.

TOPICS:

Develop Personal Uses for Technology

KEYWORDS:

Bloom's: Analyze/Evaluate

DATE CREATED:

8/20/2019 11:11 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:52 AM

10. What technology could you use to display an image of a street overlaid with markers indicating restaurant locations?

a.

Robotics

b.

Internet of Things (IoT)

c.

Digital assistant

d.

Augmented reality (AR)

ANSWER:

d

RATIONALE:

Augmented reality (AR) is a type of VR that uses an image of an actual place or thing and adds digital information to it. A photo of a location overlaid with information about places of interest is an example of AR.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-6

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.2 - Develop personal uses for technology to help with productivity, learning, and future career growth.

CORPORATE STANDARDS:

4798 - Use virtual reality.

TOPICS:

Develop Personal Uses for Technology

KEYWORDS:

Bloom's: Understand

DATE CREATED:

8/20/2019 11:24 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:53 AM

11. Reginald’s son has cerebral palsy and needs a keyboard with large keys to complete his schoolwork. Which law requires the school to provide funding for this equipment?

a.

IDEA

b.

HIPAA

c.

ADA

d.

FERPA

ANSWER:

a

RATIONALE:

The Individuals with Disabilities Education Act (IDEA) requires that public schools purchase or acquire funding for adaptive technologies.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-10

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.2 - Develop personal uses for technology to help with productivity, learning, and future career growth.

CORPORATE STANDARDS:

4918 - Assist users with limited mobility.

TOPICS:

Develop Personal Uses for Technology

KEYWORDS:

Bloom's: Remember

DATE CREATED:

8/20/2019 11:29 AM

DATE MODIFIED:

8/20/2019 11:34 AM

12. Linda, who is nearly blind, writes a blog post each week advocating for workplace accommodations that maximize employment potential for people with disabilities. To keep up with current news in her field, she follows many other bloggers. What technology can Linda use so she can listen to the text written by other authors?

a.

Speech recognition programs

b.

Audio books

c.

Graphic organizer

d.

Screen reader

ANSWER:

d

RATIONALE:

Screen reader technology uses audio output to describe content on the screen, such as reading aloud webpages.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-11

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.2 - Develop personal uses for technology to help with productivity, learning, and future career growth.

CORPORATE STANDARDS:

4808 - Improve visual accessibility.

TOPICS:

Develop Personal Uses for Technology

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/20/2019 11:35 AM

DATE MODIFIED:

8/20/2019 11:41 AM

13. Which of the following actions is NOT consistent with green computing standards?

a.

Printing email receipts

b.

Watching an online broadcast of an industry conference

c.

Sending an email

d.

Donating an old computer to a local school

ANSWER:

a

RATIONALE:

Printing email receipts uses paper, toner, and electricity when the data could instead be saved electronically. Paperless communications should be part of personal green computing efforts.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-12

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.2 - Develop personal uses for technology to help with productivity, learning, and future career growth.

CORPORATE STANDARDS:

5039 - Reduce electronic trash.

TOPICS:

Develop Personal Uses for Technology

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/20/2019 11:42 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 11:53 AM

14. Which of the following technologies can professionals use to perform their jobs more efficiently?

a.

Electronic waste

b.

Telecommuting

c.

Digital divide

d.

Chip-and-pin technology

ANSWER:

b

RATIONALE:

Today’s workers can use smartphones, the Internet, the cloud, and more to work remotely, whether they are telecommuting (working from home), or traveling halfway around the world.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-13

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.2 - Develop personal uses for technology to help with productivity, learning, and future career growth.

CORPORATE STANDARDS:

4646 - Describe how technology is used in workplaces.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/20/2019 11:49 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 2:05 PM

15. Which technology helps create an intelligent classroom environment?

a.

Bring your own device (BYOD) policy

b.

Social networking tools

c.

Online productivity software

d.

Modern, communal seating arrangements

ANSWER:

c

RATIONALE:

Online productivity software enables students to work collaboratively on projects and send the finished assignment to the teacher using email, reducing the need for paper printouts. These factors and more create an intelligent classroom, in which technology is used to facilitate learning and communication.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-13

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

5093 - Describe how to use technology in higher education.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Remember

DATE CREATED:

11/8/2019 9:14 AM

DATE MODIFIED:

11/8/2019 11:26 AM

16. Eric just signed up for his first college class after being out of school for nearly a decade. He goes to the bookstore the week before class starts to get his book, and he’s surprised to learn that he only needs an access card. How will Eric be accessing the course material for his college class?

a.

BYOD

b.

Telecommuting

c.

LMS

d.

Social networking

ANSWER:

c

RATIONALE:

Eric’s school uses an LMS (learning management system) to offer students access to web-based training, practice texts, and messaging tools.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-13

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4879 - Describe how to use technology in higher education.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/21/2019 1:22 AM

DATE MODIFIED:

8/21/2019 1:31 AM

17. Tracey notices her blood pressure medication is running low while she’s traveling for a business trip. She’s not familiar with pharmacies in the area, so she pulls out her smartphone. What kind of app will help Tracey get a quick refill of her medication?

a.

GPS

b.

Fitness tracker

c.

mHealth

d.

LinkedIn

ANSWER:

c

RATIONALE:

mHealth apps can track prescription information or refill a prescription.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-13

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4815 - Describe how to use technology in healthcare.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Understand

DATE CREATED:

8/21/2019 1:29 AM

DATE MODIFIED:

8/21/2019 1:30 AM

18. What technology helps delivery truck drivers route around construction delays and traffic accidents?

a.

GPS

b.

BYOD

c.

CAM

d.

M2M

ANSWER:

a

RATIONALE:

Drivers use GPS to navigate quickly and safely, avoiding traffic and hazardous conditions.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-14

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

5128 - Use technology in transportation services.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Remember

DATE CREATED:

8/21/2019 1:33 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 12:12 PM

19. Which of the following companies is most likely to use CAM technology?

a.

Warren & Martin Law Firm

b.

Bellevue Carpet Manufacturing

c.

Bay Area Computer Repairs

d.

Riscoe & Sons Electricians

ANSWER:

b

RATIONALE:

CAM (computer-aided manufacturing) is used to streamline production and ship products more quickly, and so would most likely be used by a manufacturing company such as Bellevue Carpet Manufacturing.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-14

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4877 - Describe how to use technology in manufacturing.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/21/2019 1:36 AM

DATE MODIFIED:

8/21/2019 8:17 AM

20. Melissa likes working with her hands. When she was a kid, she was always playing with Legos, and as she got older, she started taking apart small household appliances like radios or telephones. Which IT career area might be the best fit for Melissa?

a.

Technology service and repair

b.

Web marketing and social media manager

c.

Software and apps developer

d.

Technology training

ANSWER:

a

RATIONALE:

The technology service and repair field provides preventative maintenance, component installations, and repair services to customers. This often requires a lot of hands-on work with computer hardware, such as taking computers apart and rebuilding them, installing and connecting network devices, or setting up new equipment.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-15

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4615 - Describe technology careers.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/21/2019 1:39 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 12:13 PM

21. Reggie is having trouble signing into his email account at work. He picks up the phone to call someone in IT, and then checks the phone list to see who to call. Which IT area should Reggie call?

a.

Operations

b.

Information security

c.

Help desk

d.

Management

ANSWER:

c

RATIONALE:

Help desk specialists are trained to answer questions from employees and help them troubleshoot problems.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-15

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4797 - Identify technology jobs.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Analyze/Evaluate

DATE CREATED:

8/21/2019 1:44 AM

DATE MODIFIED:

8/21/2019 1:47 AM

22. Which of the following IT specialty areas does not require strong people skills?

a.

Technology sales

b.

System development

c.

Technology education

d.

IT support

ANSWER:

b

RATIONALE:

Technology sales, education, and IT support all require strong people skills and focus primarily on helping people use technology.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-15

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4615 - Describe technology careers.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Analyze/Evaluate

DATE CREATED:

11/8/2019 9:18 AM

DATE MODIFIED:

11/8/2019 11:26 AM

23. Alison has just finished creating her website to display her graphic design artwork. Now she wants to make sure her website will show up in search engine results. What kinds of changes should she consider to accomplish her goal?

a.

SEO

b.

Certification

c.

M2M

d.

Virus detection

ANSWER:

a

RATIONALE:

SEO (search engine optimization) of a website can increase its chances of showing up in search engine results.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-16

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4646 - Describe how technology is used in workplaces.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Understand

DATE CREATED:

8/21/2019 1:50 AM

DATE MODIFIED:

11/7/2019 12:13 PM

24. Sami is about to graduate with her IT degree and needs to post her resumé online to help with her job search. Which website should she use to post her qualifications?

a.

Instagram

b.

Google

c.

Amazon

d.

LinkedIn

ANSWER:

d

RATIONALE:

LinkedIn is a social network for professionals where users can search for jobs, join groups, and communicate with contacts.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-17

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4850 - Explain how to prepare for a technology career.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Understand

DATE CREATED:

8/21/2019 1:53 AM

DATE MODIFIED:

8/21/2019 1:55 AM

25. Vanessa recently developed an interest in cloud computing. She dug into a cloud service and taught herself several skills while using the provider’s built-in training to challenge herself even more. She’s now thinking she might be able to get a promotion and a raise because of all she’s learned. What’s the fastest way for her to effectively prove to her employer how much she now knows about cloud computing?

a.

Update her resumé

b.

Pass a certification exam

c.

Apply for a job at another company

d.

Go back to school and get a new degree

ANSWER:

b

RATIONALE:

A certification demonstrates a person’s knowledge in a specific area to employers and potential employers.

POINTS:

1

REFERENCES:

CC 1-17

QUESTION TYPE:

Multiple Choice

HAS VARIABLES:

False

LEARNING OBJECTIVES:

TECH.CAMP.1 - Analyze the ways in which technology has revolutionized the last quarter century.
TECH.CAMP.1.3 - Explain the role of technology in the professional world.

CORPORATE STANDARDS:

4812 - Describe how to earn technology certification.

TOPICS:

Explain the Role of Technology in the Professional World

KEYWORDS:

Bloom's: Apply

DATE CREATED:

8/21/2019 1:56 AM

DATE MODIFIED:

8/21/2019 1:58 AM

+
-
Only 0 units of this product remain

You might also be interested in